Ruilen en retourneren

Zichttermijn
Togoriginals hanteert een zicht- of bedenktermijn van 14 werkdagen, vanaf de dag na ontvangst door of namens de koper. Retourzendingen dient u binnen deze termijn van 14 werkdagen aan te melden via het mailadres info@togoriginals.nl.   

Ruilen & retourneren
Bij Togoriginals kunt u een artikel ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Dit doet u door een email te sturen naar info@togoriginals.nl met vermelding van het artikel wat u wilt ruilen of retourneren en het ordernummer. Het is van belang dat de artikelen compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Vervolgens kunt u de artikelen retour zenden via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD (de keuze is vrij). De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.

Rembours betaling
Zodra de retourzending door ons is ontvangen ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. Uw aankoopbedrag zal Togoriginals binnen 10 werkdagen op uw rekening terugstorten. Indien u een omruiling heeft aangemeld zal deze, mits voorradig, zo snel mogelijk naar u worden toegezonden. U ontvangt hier tevens een bevestiging van. Indien een artikel niet meer of direct leverbaar is, ontvangt u hiervan tevens bericht.

Retourzending van buiten Nederland
Woont u niet in Nederland en wilt u artikelen ruilen of retourneren, neem dan contact met ons op via info@togoriginals.nl.

Artikel beschadigt, of niet compleet
Indien het bestelde artikel beschadigd is of niet compleet, neem dan binnen 24 uur per email  contact op met onze klantenservice via info@togoriginals.nl. Bij de aanvraag dienen foto’s van de beschadigde of incomplete artikelen meegestuurd te worden. In overleg met de u regelt Togoriginals dat je, indien leverbaar, gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Het retourneren van een beschadigd of incompleet artikel is gratis.

Kwaliteitsgarantie en klanttevredenheid
Togoriginals ziet graag dat u tevreden bent over het product en onze service. Wij hebben een directe relatie met de producenten en kijken goed naar het productieproces en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Door deze monitoring kunnen we vaak al veel mogelijke retouren voorkomen. Artikelen willen we als het mogelijk is repareren, omdat wij als bedrijf terughoudend willen zijn in de wegwerpcultuur. Voor elk product zijn namelijk grondstoffen en energie gebruikt. Voor vragen, opmerkingen, klachten of tips kan je terecht bij de klantenservice van Togoriginals via info@togoriginals.nl. Wij vinden het voor u, voor ons en voor de producenten in Togo belangrijk dat u geheel tevreden bent over Togoriginals.

© 2014 - 2020 Togoriginals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel