Bestellen en bezorgen

Levertijd
Togoriginals streeft ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Wij maken uw bestelling verzend klaar zodra u heeft besteld. Direct na verwerken van uw betaling bieden wij uw pakket aan bij PostNL. Zodra dit gebeurd is ontvangt u van ons een bevestigingsemail.

De bezorging door PostNL wordt gedaan binnen 1 dag voor pakketpost en maximaal 2 werkdagen voor brievenbuspost (PostNL bezorgt sinds januari 2014 geen brievenbuspost meer op maandag). Let op: het betreft indicaties van PostNL. Wij attenderen u erop dat bij niet op tijd bezorgen door PostNL, Togoriginals niet aansprakelijk is. Waneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 à 2 dagen verzonden kan worden, neemt Togoriginals contact met u op. Togoriginals is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Togoriginals toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

Beschikbaarheid producten
Het kan voorkomen dat producten onverwachts uitverkocht zijn, waardoor ze niet meer in onze webshop te vinden zijn. Is het product dat u zoekt uitverkocht? Laat het ons weten via info@togoriginals.nl. Wij zullen u dan informeren over wanneer het product weer leverbaar is.

Bezorgkosten Nederland
Onze bezorgosten zijn gratis binnen Nederland bij bestellingen vanaf 50,00. Voor bestellingen onder de €50,00 rekenen wij standaard €3,95 voor brievenbuspost en €7,95 voor pakketpost. Brievenbuspost betreft bestellingen die door de brievenbus passen, deze is echter niet verzekerd voor verlies en/of schade tijdens de verzending. Wij raden daarom pakketpost aan. U krijgt hierbij een Track & Trace code die wij u sturen zodra het pakket aan PostNL is aangeboden. U kunt dan nagaan wanneer het pakket bij u wordt afgeleverd. 

Bezorgkosten buitenland
Bestellingen plaatsen buiten Nederland is mogelijk. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling en het land van bestemming. Gemiddeld kost een pakket bezorgen in Europa €13,00, met standaard een Track & Trace code. Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@togoriginals.nl

Track & Trace
Bij pakketpost krijgt u van ons de Track & Trace code per email toegestuurd. Deze code typt u in op de Track & Trace pagina van PostNL om een indicatie te krijgen van het tijdstip van levering van uw pakket. Klik hier om op de Track & Trace pagina van PostNL te komen.

Ander afleveradres
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit is aan te geven tijdens de checkout-procedure. Bezorgen op een postbus- of antwoordnummeradres is niet mogelijk.

Wijzigen afleveradres
Het is niet mogelijk om het afleveradres van een reeds geplaatste bestelling te wijzigen. Voor uw volgende bestelling kun je het adres aanpassen.

Retour zending indien niet afgehaald
PostNL zal het pakket maximaal 2 maal  aanbieden of, indien mogelijk, afleveren bij de buren. U krijgt dan een bericht in uw brievenbus. Mocht afleveren niet gelukt zijn, dan kunt u gedurende 3 weken het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde serviceloket van PostNL.

Indien het pakket na deze 3 weken niet is afgehaald wordt het retour gezonden naar Togoriginals en wordt de bestelling door ons geannuleerd. De verzendkosten worden in dat geval wel bij u in rekening gebracht. De waarde van de artikelen wordt dan binnen 10 werkdagen retour gestort op uw rekening.

Bestelling niet ontvangen
Indien uw bestelling 5 werkdagen na onze bevestigingsmail nog niet is ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen op ons mailadres info@togoriginals.nl. Als u heeft gekozen voor pakketpost is uw bestelling verzekerd tegen verlies bij verzending door PostNL en zullen wij uw bestelling opnieuw versturen of vergoeden op onze kosten. Als u heeft gekozen voor brievenbuspost, is dat op eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor verlies.

Bestelling beschadigd afgeleverd
Indien uw bestelling beschadigd is afgeleverd, verzoeken wij u contact met ons op te nemen op ons mailadres info@togoriginals.nl. Als u heeft gekozen voor pakketpost is uw bestelling verzekerd tegen beschadiging bij verzending door PostNL en zullen wij uw bestelling opnieuw versturen of vergoeden. In dit geval vragen wij u de beschadigde zending naar ons te retourneren op kosten van Togoriginals. Als u heeft gekozen voor brievenbuspost, is dat op eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor beschadiging.

 

© 2014 - 2020 Togoriginals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel